Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hogyan kell elpusztítani egy n
  2007-12-17 19:06:38, hétfő
 
 
Mihályi Molnár László

Hogyan kell elpusztítani egy népet?


Beneš és a végső megoldás



,, A szlovák parasztnak és munkásnak, akiket kiszorítottak a gazdag déli területekről és századokon keresztül a hegyek között elnyomtak, meg kell ismét kapnia ezeket a régi szlovák területeket."(G.Husák fogalmazása 1945 február, a kommunista párt konferenciáján)

,,Elő kell készítenünk a németjeink és magyarjaink ügyének végérvényes megoldását, mert az új köztársaság csehszlovák nemzeti állam lesz." (E. Beneš, 1945.II.16.)

,,A Csehszlovákiában maradó magyarok kisebbségi védelemre egyáltalán nem számíthatnak. Az egy tömbben élő nemzetiségi lakosságot szét fogjuk telepíteni!" (Clementis, 1946.II.27.)



A XX. század bővelkedik a különböző népirtásokban a törökországi örmények és kurdok elleni mészárlásoktól a kambodzsai Pol Pot rezsim több milliós ártatlan áldozatán át a közelmúltban a jugoszláviai horvátok, bosnyákok és albánok tömeges kivégzéséig, hogy csak néhányat említsünk. A médiákban azonban leginkább csak a zsidó nép ellen elkövetett bűnök kapnak egyértelmű elítélést, míg az ennél sokkal tragikusabb és tömegesebb kommunista vérengzésekről gyakran szemérmesen hallgatnak vagy még a körülményekre hivatkozva felmentően védelmükbe is veszik azokat. Vajon az egyik kérdésben oly vehemensen ágáló körök miért nem tartják legalább ilyen veszedelmesnek a szocialista és kommunista eszmék kitalálóit, terjesztőit és végrehajtóit, hiszen tevékenységük (főleg Lenin és Sztálin idejében) sokszorta több megkínzott, halálba hajszolt és elpusztított ártatlan áldozatot követelt. A lelkekben, közösségi életben és emberi értékrendben végzett pusztítás nagyságáról pedig a mai napig nem lehet számot adni, mert az napjainkra is tragikusan kihat , főleg az évtizedekig leigázott kelet-európai térségben... Akik mindezt megkérdőjelezik, azok az auschwitzi rémségeket is letagadhatják ! És mindezek után akár az 1945-ben kezdődő magyarok és németek elleni csehszlovákiai megtorlásokat is igazságosnak mondhatják csak azért, mert Németországot és Magyarországot a vesztes országok közé sorolták. (A háború másik kirobbantóját, a Hitlernél is nagyobb gazember Sztálint pedig az egekig magasztalták!) Jaj a legyőzötteknek ! Olyanok is hirdetik ezt a ,,háborút követő történelmi igazságtételt", akik tudathasadásos módon védelmükbe veszik a Tiso elnök vezette Szlovákiát, mely az elsők között küldte haláltáborokba zsidó polgárait, s még fizettek is az elszállításért a németeknek. Tudvalévő, hogy a szláv szimpátia jegyében Sztálin hajlandó volt belegyezni Csehszlovákia határainak visszaállításába, s az ezt követő etnikai tisztogatásokba, és jótékonyan megfeledkezni az álszent plébános országlásáról, de három ,,szívességet" kért érte cserébe:

1. A Szovjetuniónak adják át Kárpátalját, amit aztán egy mondvacsinált népakartra hivatkozva bekebeleztek a kommunista rémuralom birodalmába. Onnan ugyanis a Kárpátokon belülről tarthatott szemmel három gyarmattá tett országot.

2. Csapjanak egy kis ribilliót a német hadsereg hátában, hogy legyen mire hivatkozni Szlovákia háború utáni megítélésekor. (Érdekes módon, mivel azt nem a szovjetek szervezték, a hasonló, de jelentősebb lengyel felkelést nem így értékelték, s még arról is hallgatni kellett, hogy azt a magyar hadsereg támogatta !)

3. Tegyék lehetővé a kommunista párt hatalmi befolyását az új vezetésben, és ennek garanciája az lesz, hogy Beneš elnökként szerepelhet az ország élén.

Ilyen előzmények után alakult meg Kassán az új kormány (1945.4.5.), meghirdetve egy olyan programot, melynek egyes pontjai kimondottan fasiszta jellegűek voltak, és a magyar és német nemzetiségű polgárok ellen irányultak (jogfosztás, vagyonelkobzás, kollektív bűnösség !). Beneš lett az elnök mindenféle parlamenti jóváhagyás nélkül, holott 1939-ben önként lemondott és üdvözölte az új elnököt (Háchát), és egyébként is lejárt a mandátuma 1945-ig. Ennek ellenére törvényerejű rendeleteket adott ki, s mivel ezek közt több olyan is akadt, amely csupán származásuk miatt avagy anyanyelvük alapján bűnössé nyilvánította a magyarokat és németeket, ezeket a dekrétumokat nyugodtan fasiszta törvényeknek nevezhetjük. Néhol még annyi fáradságot sem vettek, hogy önálló törvényeket fogalmazzanak, hanem csak a zsidókra vonatkozó korábbi jogfosztó intézkedések szövegében írták át a zsidót magyarra vagy németre.

Márpedig aki ma ezeket a törvényeket (dekrétumokat) védelmébe veszi, az maga is fasiszta.

Ez a kifejezés ugyanis nem néphez, hanem magatartáshoz és cselekedethez köthető., méghozzá úgy, hogy fegyverrel, pénzzel vagy csalással megszerzett hatalmával visszaélve egy népet, népcsoportot vagy népréteget megfoszt jogaitól, és fizikai vagy szellemi megsemmisítésükre törekszik. Ezért nevezhetők fasisztának az arisztokráciát válogatás nélkül lemészárló francia ,,forradalmárok", a cári családot kiirtó leninisták, a kulákokat, papokat, értelmiségieket halomra gyilkoló vagy haláltáborba kényszerítő kommunisták, a zsidókat megsemmisítésre ítélő hitleristák vagy akár a palesztinokat kisemmiző és gyilkoló izraeli agresszorok is.

A XX. század azonban abban is ,,tökéletesedett", hogy a fizikai elnyomás helyett a szellemi megsemmisítést, a hit s a nemzeti érzés felszámolását, az emberi alapértékek önkéntes feladására való késztetést kifinomultan alkalmazza. Láthatjuk, hogy a sokszínűség, a tolerancia, a másság tisztelete, az esélyegyenlőség, a haladás, modernizáció és demokrácia varázsszavainak leple alatt azon munkálkodnak, hogy egyes szűk gazdasági érdekcsoportok igájába hajtsák a világ jámborrá és beletörődővé tett népeit. Olyanokat emlegetnek, hogy a család fogalma elavult, a nemzeti hagyományok ápolása gettósodáshoz és kirekesztéshez vezet, és csak az a modern, ami tagad mindent, ami eddig volt. Sőt a legjobb a múltat végképp elfeledni, mert az gátol bennünket az előrelépésben.

Olyanok akarnak minket az ellenünk elkövetett bűnök elfeledésére késztetni, akik közben a más népeken esett bűnök feletti sajnálkozást akarják tananyaggát tenni az iskolákban. Már megint ez a szovjet-orosz kommunista trükk! Ők az internacionalizmus jelszavával akartak orosszá és istentagadóvá tenni, hogy a saját hagyományainkat, hitünket és érzéseinket pedig feledjük el. Most pedig a szintén istentagadó világpolgárok akarják nekünk megmondani, hogy nekünk mi a jó (persze az, ami nekik anyagi hasznot hajt).

Ki hasznot húz belőle, annak térkép e táj. - írhatná most Radnóti.

Nem is az a legdöbbenetesebb, hogy Slota, Fico és a hasonló magyargyűlölők akarnak továbbra is a ránk fröcskölt mocsokban tartani, hanem az, hogy ,,még nincs itt az ideje", ,,előbb egyeztetni kell", ,,nagyobb tapintattal kell viszonyulni a partnereinkhez", ,,európai módon" stb. halogató kifejezésekkel fertőzik a közéletet még egyes magyar nyelven megjelenő lapok is.

ÍGY LESZ AZTÁN MINDIG AZ ÁLDOZATBÓL VÁDLOTT ! Mint szegény Malina Hedvig is... A végén még mi fogunk bocsánatot kérni azért, hogy egyáltalán megszülettünk ?!

Miért fáj vajon az nekik, ha nekünk ez nem tetszik ?! Mint a tolvajnak, ha rámutatnak a lopott holmira ! Így vagyunk ezzel Trianon kapcsán is, és nem más a helyzet az 1945 utáni időkben elkövetett gazemberségek ügyében sem.

Csak a tolvajnak van oka rettegnie, hogy egyszer leleplezik.

De miért viselje a bűnösség bélyegét az ártatlan ember ?

http://www.erdely.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=46
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legdöbbenetesebb, csehszlovákiában, visszaállításába, megkérdőjelezik, varázsszavainak, értelmiségieket, hagyományainkat, megsemmisítésre, tisztogatásokba, esélyegyenlőség, csehszlovákiai, szovjetuniónak, elszállításért, vérengzésekről, veszedelmesnek, konferenciáján, tökéletesedett, vagyonelkobzás, megsemmisítést, partnereinkhez, legyőzötteknek, arisztokráciát, érdekcsoportok, magyarországot, kirekesztéshez, tudathasadásos, kifejezésekkel, magyargyűlölők, mészárlásoktól, haláltáborokba, körülményekre, magatartáshoz, cselekedethez, fogalmazzanak, gazemberségek, világpolgárok, végső megoldás, szlovák parasztnak, gazdag déli, hegyek között, régi szlovák, kommunista párt, különböző népirtásokban, törökországi örmények, médiákban azonban, ennél sokkal, körülményekre hivatkozva, egyik kérdésben, évtizedekig leigázott, auschwitzi rémségeket, 1945-ben kezdődő, vesztes országok, Mihályi Molnár László, LESZ AZTÁN MINDIG AZ ÁLDOZATBÓL VÁDLOTT, Malina Hedvig,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  A fák lelke  Szent György nap  Paul David Tripp Április 24  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Esti kép  Naplemente  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ma  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Föld napja április 22  Semmit ne higgy el  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Volt egy...  Életművészet  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Aki szeret, annak senki sem id...  Viharban csak az a fa marad ál...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Krisztina b...  Paul David Tripp Április 23  Zilahy Lajos gondolata  Idézetek a barátságról  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Emlék  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Ázzal aki csak szép  Április 22. a Föld napja,  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Paul David Tripp Április 25  A boldogság ült a világvégén  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Sokkal bölcsebb a természet,  Búzaszentelés  Környezetvédelem  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
végső megoldás, szlovák parasztnak, gazdag déli, hegyek között, régi szlovák, kommunista párt, különböző népirtásokban, törökországi örmények, médiákban azonban, ennél sokkal, körülményekre hivatkozva, egyik kérdésben, évtizedekig leigázott, auschwitzi rémségeket, 1945-ben kezdődő, vesztes országok, háború másik, egekig magasztalták, elsők között, szláv szimpátia, álszent plébános, mondvacsinált népakartra, kommunista rémuralom, német hadsereg, szovjetek szervezték, magyar hadsereg, ország élén, olyan programot, elnök mindenféle, mandátuma 1945-ig, dekrétumokat nyugodtan, zsidókra vonatkozó, zsidót magyarra, kifejezés ugyanis, arisztokráciát válogatás, cári családot, zsidókat megsemmisítésre, palesztinokat kisemmiző, fizikai elnyomás, szellemi megsemmisítést, nemzeti érzés, emberi alapértékek, másság tisztelete, világ jámborrá, család fogalma, nemzeti hagyományok, múltat végképp, gátol bennünket, ellenünk elkövetett, szovjet-orosz kommunista, saját hagyományainkat, szintén istentagadó, hasonló magyargyűlölők, ránk fröcskölt, lopott holmira, 1945 utáni, bűnösség bélyegét, ártatlan ember, legdöbbenetesebb, csehszlovákiában, visszaállításába, megkérdőjelezik, varázsszavainak, értelmiségieket, hagyományainkat, megsemmisítésre, tisztogatásokba, esélyegyenlőség, csehszlovákiai, szovjetuniónak, elszállításért, vérengzésekről, veszedelmesnek, konferenciáján, tökéletesedett, vagyonelkobzás, megsemmisítést, partnereinkhez, legyőzötteknek, arisztokráciát, érdekcsoportok, magyarországot, kirekesztéshez, tudathasadásos, kifejezésekkel, magyargyűlölők, mészárlásoktól, haláltáborokba, körülményekre, magatartáshoz, cselekedethez, fogalmazzanak, gazemberségek, világpolgárok, forradalmárok, népirtásokban, nyilvánította, istentagadóvá, tevékenységük, igazságtételt, kiszorítottak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.